TOKAT / ERBAA - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

.
Fatih Sultan Mehmet Mah.Otlukbeli s. No16 60500/ERBAA/ TOKAT
Vizyon
OKULUMUZUN MİSYONU: Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi uygun değer düzeyinde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot tekniklerini uygulamak, Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli olarak saymak, öğrencilerimize milli ve insani değerleri kazandırmak, öğrencilerimizin araştırma, deney, spor, gezi-gözlem gibi etkinliklerinde onlara olanak sağlamak için varız biz.
Misyon
OKULUMUZUN VİZYONU Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanmış, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, hayatın her alanında başarılı olabilecek, özgüven ve özsaygısı yüksek, çevreci, kendisi ve çevresiyle barışık, okulunu seven, teknolojiden faydalanabilen, ülkesini ve halkını seven öğrenciler yetiştirmek. Öğrencileri ve çalışanları sisteme uydurandan çok, sistemi onların gereksinimlerini karşılayacak şekilde uyarlayan, öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilen, ezbercilikten uzak bir eğitim sunan, velilerle ilişkileri güçlü bir okul olabilmek.
SPORTİF VE SANATSAL BAŞARILARIMIZ OKUL GİRİŞİNDE SERGİLENMEKTEDİR
Özel